Nektek mennyire vedlik a cicátok?
Figyelt kérdés
az enyém,mint atom... :)2013. ápr. 30. 14:49
1/4 Lienah válasza:
Iszonyatosan vedlik csórikám... Pár napja megfürdettem, azóta egy picit jobb a helyzet (persze tudom hogy ez is csak ideig-óráig tart).
2/4 anonim válasza:
Tavasz van,most vedlenek legjobban.3 cica van,de abból csak az egyik vedlik nagyon.
3/4 Vicuska87 válasza:
Eszméletlenül vedlik, pláne hogy tavasz se volt, hanem egyből 32'C!
4/4 anonim válasza:
Enyém most állt le a vedléssel, ide is tettem fel pár kérdést ezzel kapcsolatban, hogy egy sziámi hogyan tud 2x annyi szőrt hullajtani mint egy perzsa...
Nálunk nem a tavasz lehetett a gond mert 8 hónapja vedlett. Tápot váltottunk, minden megoldódott (pedig Hill's-et evett csak nem bírja a csirkés tápokat).
Remélem a tavaszi vedlés kimarad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!