Egy fekete fehér cicának milyen név illik?
Figyelt kérdés
Mondhattok fiú,és lány neveket,mert még nem tudjuk milyen.Még nincs nálam.Még szopik :)2013. ápr. 29. 18:38
12/18 Hillen válasza:
Itt nagyon aranyos cicaneveket találsz.
Ha padig nagyon a színe szerint szeretnéd,akkor én is a Bocii-ra voksolok!^.^ Az olyan cukii!!
13/18 anonim válasza:
Mi fél éve találtunk, egy szintén fekete fehér kismacskát.
Mivel nagyon hasonlít a Felix macskakaján található cicára, a becsületes neve Foltos Félix lett.
14/18 anonim válasza:
Jól hangzik a Foltos Félix, ha kizárólag szobacica lesz belőle.
De egy kertes házban, amikor kiállsz az udvarra, és ki tudja merre van, amikor hívod kajára, igen-igen nehéz lesz magadhoz szólítani.
15/18 anonim válasza:
14/14 Foltos Félix szobacica lesz.
Sajnos az én macskámmal (őt Citromnak hívják) nem jönnek ki.
Pontosabban Citrom retteg Félixtől, mintha a sátánt látná benne.
16/18 anonim válasza:
Most jövök egy zebrás kérdéstől:D
Hancúr név az aranyos, most rögtönözni akartam valami nevet:)
17/18 anonim válasza:
Az én fekete fehér cicáim a kislány Vanda, a kisfiú pedig Diégó.
18/18 anonim válasza:
A legnyilvánvalóbb: Kormos, Kormi. De lehet krampusz, Eördögh, Gyászhuszár, Éjfél, Napfogyatkozás (a Napsugár mintájára). Hallottam sima Tus nevet, Boxi meg ilyenek. Az én fekete macskám neve: Macska- 2. Mert hát a korábbi Macska -1 volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!