Szeretnék egy cicust magamnak, kisfiút vagy kislányt javasoltok?
nekem két fiú cicám van, az egyik lakásban lakik anyukámnál, a másik meg kijárós, de egyik sem pisilt még össze semmit,1 dolog kivételével: a bentlakó cica a húgom táskáját pisilte le 3szor, mert állandóan 2 méter átmérőjű parfümfelhő veszi körbe a táskát és valahogy ez a ciccnek nem tetszik...
És a lány cicák is szoktak lepisilni dolgokat, sőt, tüzeléskor elviselhetetlenek( egy barátomnak lánycicája van )
Egyébként egyik sincs ivartalanítva pénzhiány miatt // a kijárós cica ivartalanítása már tervbe van véve, de egylőre örülök, hogy oltatni volt még pénzem...szegényke kóbor cica volt, míg be nem fogadtam...//
Szerintem is mindegy,de mindkettőnél lényeges az ivartalanítás 1 éves korban.Nekem fiú cicám van panelban,ivartalanított természetesen,semmi probléma nincs vele.Esetleg annyi,hogy nagyon sokat játszik,futkározik (ami nembaj) csak néha a búútor,tapéta,fal látja a kárát:D
Nemtudom,hogy a lány cicák is ilyen játékosak,rosszalkódók -e,lehet hogy csak az emberből indulok ki,hogy a fiú gyerekek is ilyenek:P
Szóval,tényleg tök mindegy:D
Nos a legfontosabb dolog az ivartalanítás mert ha nem a fiú jelölget a lány meg folyton vemhes lesz(kivéve ha nem jár ki) de az ívartalanítás sok betegségtől megkiméli a cicát és a természetükön is javít.
Ha meglesz az ivartalanítás szinte mindegy milyen neműt választasz, én lányból és fiúbol is láttam nagyon akívat és nagyon lustát. De példáúl ha tarka cicát szeretnél olyanból csak lány van.
Szerintem azon gondolkozz mit szeretnél magad mellé egy kislánykát/barátnőt vagy egy kissrácot/igazi férfit.
attól függ..
A lány cica nem olyan bújos,de nagyon szeretni való.
A fiú sokkal bújosabb cica,szereti ha simogatják.Eddig volt 6 macskám: 2 lány 4 fiú.Most 1 fiú van..És ő 1 kis doromboló gép..:)
Boldog cicázát.
Minden cica más egyéniség, nem lehet ráhúzni, hogy a lány ilyen, a fiú meg olyan. Kétségtelen, hogy azért van különbség.
Az én lánycicám nagyon tündéri, de egy rosszaság is. És szerintem jobb egy ilyen cica, mint aki ottmarad egy hétig az ágy szélén, ha épp ott tetted le :)
Szerintem menj el, és válaszd ki azt a cicát, amelyikbe rögtön "beleszeretsz"!
Ja, és szerintem is fontos az ivartalanítás, 4-5 hónapos korban ajánlják, és ha nincs rá sok pénzed, akkor keress rá a neten, mivel támogatják szervezetileg a cicák ivartalanítását, ezért rengeteg helyen végzik eléggé olcsón.
Jól döntöttél, hogy cicát szeretnél tartani, élvezni fogod! Sok sikert hozzá
Nekem lánycica is ugyanolyan bújós mint a fiú. Szóval az hogy mennyire lesz bújos az a cica egyéniségétől függ és nem a nemétől.
A fiú cicák ivartalanítás után szép nagyok lesznek úgyhogy nekem kandúrom lesz ha elköltözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!