Megtanulhat még egerészni?
Figyelt kérdés
Panelból hoztunk kertes házba egy cicát, még nincs egy éves. Ma reggel mutatom neki az egeret, rá se bagózik. Így megfogtam én befőttes üveggel. Odatartottam a macsekhoz, hátha szagot kap, de semmi. Van esély, hogy még egerészni fog? Mit csináljak vele?2013. ápr. 25. 09:53
1/1 anonim válasza:
Az ösztöneiben van, mindenképp fog. Majd ha kimegy játszani az udvarra és látja, hogy "ott" mozog valami, utána megy és meg is fogja. Nálunk a macska amilyen lusta akkor patkányokat meg egereket hoz haza. Ma takarítottam és hagyta, hogy körbeporszívózzam, seprésnél meg úgy kellett a seprűvel arrébb tolni, hogy elférjek, mégis hatalmas vadász:) Biztosan meg fogja fogni, csak kedv kell neki hozzá. Majd belelendül, nyugi:) Amúgy is még gyerek, játéknak fogja majd fel, hogy meg kell fogni és a kölykök meg szeretnek játszani, szóval biztosra mondom, hogy jó egerész lesz belőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!