Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miert csinalja?

Miert csinalja?

Figyelt kérdés

Cicank elf furcsa dolgokat csinal ami nem macskahoz valo.amire megiscsak kivancsi lennek , hogy amikor este zuhi utan fogat mosok o persze akkor is ott van es vegzek fogja magat es beledorgolozik a mosdokagyloba.ha csopoga csap akkor pofozza a vizet es van amikor meg ra is harap.belefekszik a vizes kadba es amikor mosunk a mosogeppel es mar az oblitovizet ereszti ki teljesen belebolondul a lefolyon omlo vizbe es a kad sarkarol sasolja a dolgokat.sose gombolyodik ossze amikor alszik inkabb kitekeredik es kiterul.

Lehet hogy egy macsebet fogadtunk volna be?mit gondoltok miert csinalja ezeket?

2013. ápr. 24. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár soha nem volt cicám, de szerintem ezek tök normális macska szokások.
2013. ápr. 24. 09:32
 2/8 Vicuska87 ***** válasza:
Ezek egy rendes cica szokások! Semmi extra!
2013. ápr. 24. 09:35
 3/8 A kérdező kommentje:

cicas barataink macsekjai mind felnek a viztol.arra gondoltunk a fogkrem illata houjatja ennyire lazba..

telorol irok ezert nincs ekezet.bocsi

2013. ápr. 24. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos, enyém is ezt csinálja. alap cica szokások.:)
2013. ápr. 24. 13:34
 5/8 Lienah ***** válasza:
A mi cicónk is pont ezt/ezeket csinálja, sőt fülpiszkálót is lop és eldugdossa, jah meg a mosógépben nézi a ruhákat ahogy forgnak... meg próbálja ajtón keresztül megtapizni:) Nem dorombolós egy jószág, inkább elkapja a kezed (mármint csak megfogja a mancsával) magához húzza és nyalogatja mint a kutya..... Sőőőt ha frissen mosott a hajam akkor rendszeresen meg akarja csócsálni, hiába szólok rá... ő akkor is akarja... és ahogy olvasgattam ilyen és ehhez hasonló témákban, ez tök normális:)
2013. ápr. 24. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mind fél a víztől. Nekem volt olyan, ami bele is mászott mondjuk egy tál vízbe. Egyszerűen csak kíváncsi, eleven cicus.
2013. ápr. 24. 13:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Elso cicusunk, eddig csak kutyunk volt ezert nem tudtam hova tenni a kis akcioit.

A mosogep a mienket is rabul ejti :)

koszi a kommenteket, mar ezzel is okosabb lettem!

2013. ápr. 24. 14:45
 8/8 Lienah ***** válasza:
Jah hogy első cicc:) így már minden érthető:) Hát akkor sok szép és boldog évet kívánok nektek:)A karácsonyi mizéria tetszeni fog neked:)
2013. ápr. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!