Ha a macskáim pároznak, hány cicát várhatok?
Figyelt kérdés
Két fajtiszta, törzskönyvezett abesszin macskám lesz. Szeretném tudni, hány kölyökre várjak.2013. ápr. 23. 18:43
1/11 anonim válasza:
2-10-ig. Általában 4-5-6 kiscica lesz!
2/11 anonim válasza:
Általában 3-5 kiscica szokott lenni,de ritkán előfordulhat,hogy 7-8 kölyök születik.
3/11 anonim válasza:
És a tenyésztő nem íratott veled ivartalanítási kötelezettséget?
Téged jól átvertek... :)
4/11 anonim válasza:
El tudom képzelni mennyire "fajtiszta".....
5/11 anonim válasza:
FaJTAtiszta, nem fAJtiszta!
Szerintem inkább ivartalaníttasd a cicákat, még nem késő!
6/11 Lienah válasza:
Még jó hogy FAJTISZTA, hisz macska!!!!
3-5 ahogy a "kollégák" is írják. Ez alatt, vagy fölött ritka mint a fehér zorró:)
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, fajtiszta. Bisztos :)
2013. ápr. 24. 15:24
8/11 anonim válasza:
BiSZtos? :D
Csak egy kérdés: mennyiért vetted a cicákat? És mennyiért árulnád a kölyköket?
9/11 A kérdező kommentje:
Mi amúgy sem szeretnék ivartalanítani, mert tenyészteni fogunk.
Ez még nem fontos, mert sokára lesz egy éves. Most márciusban született.
2013. ápr. 25. 16:37
10/11 A kérdező kommentje:
BISztos, hogy fajtiszta. Most nézhettek "nem normálisnak" vagy "hülyének" én csak érdeklődöm ez iránt. Már könyvből is olvastam eleget. De nem lehet akkor sem a legtöbbet tudni. Ezért várom a válaszokat, azoktól, akik sokat tudnak a macskákról. : )
2013. ápr. 25. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!