Hogyan viselkednek a macskák ellés után? Természetes, hogy ellés után vérzik, meg kedvetlen?
Tegnap este meg ellett a cicám a padláson. Egy cicát találtam, de az is döglött volt. Félek, hogy valami baja van (kedvetlen, nem eszik, néha egy kicsit vérzik)
Csak értelmes válaszokat várok. Előre is köszönöm.
Nem vagy rá kíváncsi ,de leírom.Orvos!Lehet benne halott magzat vagy placenta és az nem jön ki magától.Elfertőződik,elpusztul a cica.Ivartalanítani kevésbé lett volna fájdalmas a cicának...
"döglött"szép vagy mondhatom...
"kutyákat sem"majd megy a csekk ebadóról :) Gondolom chip sincs.
Tudod nekem van lelkiismeretfurdalásom a sok sz*r gazdi miatt,mert miattatok szenved annyi állat és a hozzátok hasonlóak miatt..
Tökmindegy, hogy írom a lényeg az egy.....
A másik meg, hogy csak enni jár haza csak akkor vettem észre, hogy vemhes amikor már késő volt.
Értelmes válaszokat, egy ilyen kérdésre? :D
Látatlanban mégis hogyan diagnosztizáljuk, mi a baja? Még egy állatorvos sem lenne képes erre...
Te itt eltötyörészel, miközben a macskád szenved.
Amúgy szerintem Te vagy a tegnapi "mikorfogszülniamacskám" troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!