Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S . Mikor fog fialni a...

S. O. S . Mikor fog fialni a macskám?

Figyelt kérdés

A macskám már régóta vemhes ( pontosan nem tudom mióta)

Egész nap fekszik a szalmába már vagy egy hete. A hasába mozognak a kismacskák , a cicijéből még nem jön tej . De a hasába a kis macskák állandóan mozognak. Szerintetek mikot fialhat meg ?

2013. ápr. 21. 14:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
házi macska, és általában akkor csinálják fel , mikor véletlenül kiszökik. Igen fialt már egyszer, de akkor észre sem vettük hogy vemhes és csak egyet fialt. A testvérének volt 4 macska, ő is így volt vele , hogy ha kiszökött csak akkor csinálták fel . De őt azóta megmérgezték -.- Az én macskám nem olyan mint a többi . Kiskora óta ki van nyalva a feneke . Nem fog agyba főbe fialni . Most már tudom mikor van a tüzelési időszaka, és akkor nem lesz sűrűn kiengedve, Probléma megoldva :)És arra lennék kiváncsi (mivel tavaly nem figyeltem a fialás jeleit) hogy normális e az , hogy állandóan fekszik,pihen. Az előkészített helyen a szalmába . Nagyon feltűnően mozognak a hasába a cicák tegnap óta, és nagyokat is sóhajt . Szerintetek mikor fialhat meg ?
2013. ápr. 21. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Macska aids ellen védekeztek? A kislányodat hogy óvod a betegségektől? Vagy ezekről nem is hallottál? Vidd el orvoshoz ultrahangra, szerinted innen látom mikor fog elleni?
2013. ápr. 21. 15:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Az körzeti orvosunk képzeld azt mondta ( hogy ő perpillanat nem tud az én macskámmal foglalkozni , mert olyan sok dolga van hogy nem fér bele egy ultra hang, se az hogy lejöjjön házhoz. Persze a kellő oltásokat beadjuk a kicsiknek (de ezeket csak anyukámék tudnák megmondani) .Szóval akkor csak a jeleit szeretném megkérdezni a fialásnak . Hogy mi jellemző ilyenkor a cicák pihenésére stb.
2013. ápr. 21. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyugtalan lesz, fészkelődik, bújkál.De nem messzire megy el, csak hogy szem előtt legyen, mégis kicsit takarásban, legalábbis az én cicám így csinálta.Kereste a közelséget,bebújt a közelünkben az általa kiválasztott helyre
2013. ápr. 21. 16:02
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi a haszon válaszodat . erre nem is gondoltam. hát az enyém nem csinálja ezt. ő amúgy is "magányos farkas" volt :D Annyiba igaz hogy már vagy 5 napja ugyan azon a helyen pihen egész nap.és a hasába nagyon nagyon mozgolódnak a cicák .köszönöm még egyszer
2013. ápr. 21. 16:04
 16/16 Lienah ***** válasza:

Úristen hogy milyen emberek vannak! Kedves kislány, inkább babáznál mint kisállatok sorsával szórakoznál!!!! Mondanád azt hogy "anyuciék nem adnak az ivartalanításra pénzt".... Ami meg az állatorvost illeti... oltani a kicsiket majd lesz ideje??? és mért nem a doktorbácsit kérdezed hogy mikor szülhet meg???

Jah és becsülendő a 7-es illetve a 12-es hozzászólók!!! Mindkettőjüknek teljesen igaza van.

Jah és ami azt illeti: GOOGLE a barátod:)

2013. ápr. 22. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!