Segítség! Mikor fog fialni a cicám?
A Cicám vemhes. Ahogy megsimogatjuk a pocakját, érezzük a kiscicáknak a kobakját .
Az cicijei le vannak lógva.Egész nap fekszik,eddig nem
igazán vágyott a társaságomra,de ma mintha egy kicsit azt szeretné hogy simogassam, és figyeljek rá.Kínos de megnéztem hát a (pinuját ) mert azt mondták ilyenkor ki kel tágulnia.De semmi? Egyszer már fialt de akkor azt se tudtuk hogy vemhes,ezért nem emlékszem a fialás jeleire.KÉRLEK SEGÍTSETEK,sok lehet még neki hátra ? :(
Még nem születtek meg . a cicám ott fekszik a szalmaágyba és pihenget, de a cicák ugyan úgy mozognak a hasába . Eszembe se jöhet az ivartalanítás, mivel nagyon szeretem az állatokat.Az állatok a mindeneim a most vemhes macska a "lányom" . És soha a büdös életben nem szeretném elvenni azt az örömöt a "lányomtól" hogy "anya" lehessen. Szinte minden nő túl esik rajta, ezen a csodás élményen hogy gyermeke lehessen,
bár fájdalmas de megéri . Egyébként nem kéne fáradoznia a cicámnak, mert minden percben ott lennék mellette . Tavaly mikor fialt ott voltam a fialásnál , a nevelésnél . Tisztább körülmények közt éltek mint az emberek , mert magyarul a feneküket kinyaltam . Ha a szemük csipás volt a huzatos hely miatt , kamilla teával minden fél órában takarítottam , ha mehetnékük volt már 2 hónaposan a cicáknak ,egyszerre 5 macskával fogócskáztam az udvaron . És bár nekem is és a "lányomnak" is megerőltető volt ,de örülök hogy így történ , mert bár 2 hónapra(az elajándékozásuk előtt) "nagymama" lehettem, és ennél nem volt nagyobb örömöm a világon. Így az ivartalanítás KIZÁRVA :)
sírok :( Buta vagy,ha ezt hiszed,hogy öröm.Majd ha szülsz remélem neked is nagy öröm lesz,bár te ugye nem ösztönből teszed.
Macskák párosodása során a kandúr mikor kihúzza a péniszét az azon lévő tüskék felsértik a nőstény nemiszervét.
Egyébként meg addig lesz kizárva az ivartalanítás míg bele nem szorul egy kölyök,bár a hozzáállásod alapján akkor elpusztul minthogy orvos lássa és császározza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!