Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Segítség! Mikor fog fialni a...

Segítség! Mikor fog fialni a cicám?

Figyelt kérdés

A Cicám vemhes. Ahogy megsimogatjuk a pocakját, érezzük a kiscicáknak a kobakját .

Az cicijei le vannak lógva.Egész nap fekszik,eddig nem

igazán vágyott a társaságomra,de ma mintha egy kicsit azt szeretné hogy simogassam, és figyeljek rá.Kínos de megnéztem hát a (pinuját ) mert azt mondták ilyenkor ki kel tágulnia.De semmi? Egyszer már fialt de akkor azt se tudtuk hogy vemhes,ezért nem emlékszem a fialás jeleire.KÉRLEK SEGÍTSETEK,sok lehet még neki hátra ? :(

2013. ápr. 20. 10:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen ,sajnos . Volt 8 cicánk, de már csak sajnos 2 maradt. A tavalyi macskákból 5 kicsike 2 hónapos volt, őket szétosztottuk , a felnőtt 3-ból 1-et megmérgeztek . És most van egy Kan (vöröske ) és egy hófehér Perzsa (Hópihe) aki vemhes.
2013. ápr. 20. 12:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy fehér perzsa a széna közt....Ha meghalok forogni fogok a síromban...
2013. ápr. 20. 12:21
 13/19 A kérdező kommentje:
nem rosszul értelmezted, van egy ilyen régi szénaágy szerűségünk. ami le van ilyen vastag ágyneműhuzat szerűséggel,az az ágya amit elhagyott de visszajött. Szerintem már nem sok van neki mert egyre tágabb a ...és vérzik neki.szerintetek?
2013. ápr. 20. 12:33
 14/19 anonim ***** válasza:
na van már kismacska? mindenki életben?:)
2013. ápr. 21. 08:26
 15/19 A kérdező kommentje:

Még nem születtek meg . a cicám ott fekszik a szalmaágyba és pihenget, de a cicák ugyan úgy mozognak a hasába . Eszembe se jöhet az ivartalanítás, mivel nagyon szeretem az állatokat.Az állatok a mindeneim a most vemhes macska a "lányom" . És soha a büdös életben nem szeretném elvenni azt az örömöt a "lányomtól" hogy "anya" lehessen. Szinte minden nő túl esik rajta, ezen a csodás élményen hogy gyermeke lehessen,

bár fájdalmas de megéri . Egyébként nem kéne fáradoznia a cicámnak, mert minden percben ott lennék mellette . Tavaly mikor fialt ott voltam a fialásnál , a nevelésnél . Tisztább körülmények közt éltek mint az emberek , mert magyarul a feneküket kinyaltam . Ha a szemük csipás volt a huzatos hely miatt , kamilla teával minden fél órában takarítottam , ha mehetnékük volt már 2 hónaposan a cicáknak ,egyszerre 5 macskával fogócskáztam az udvaron . És bár nekem is és a "lányomnak" is megerőltető volt ,de örülök hogy így történ , mert bár 2 hónapra(az elajándékozásuk előtt) "nagymama" lehettem, és ennél nem volt nagyobb örömöm a világon. Így az ivartalanítás KIZÁRVA :)

2013. ápr. 21. 15:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Jó nagy kretén vagy. Neki semmi öröm nincs abban, hogy "anyuka" lehet. Amint a kölykei elérik a megfelelő kort, ő maga zavarja el őket. Rettentő buta kifogásaid vannak.
2013. ápr. 21. 16:08
 17/19 A kérdező kommentje:
nem kell őket elzavarnia . 2 hónapos kort elérik, el ajándékozom őket. és nem zavarja el őket. tavaly se zavarta el azt az egyet :) sőt ha valahova el akart menni a kismacska jól emlékszem nyávogott és elé ugrott mintha az akarta volna mondani neki hogy (nem mehetsz sehova ) .csak két hónapos korukig kell nevelnie őket.
2013. ápr. 21. 16:17
 18/19 anonim ***** válasza:

sírok :( Buta vagy,ha ezt hiszed,hogy öröm.Majd ha szülsz remélem neked is nagy öröm lesz,bár te ugye nem ösztönből teszed.

Macskák párosodása során a kandúr mikor kihúzza a péniszét az azon lévő tüskék felsértik a nőstény nemiszervét.

Egyébként meg addig lesz kizárva az ivartalanítás míg bele nem szorul egy kölyök,bár a hozzáállásod alapján akkor elpusztul minthogy orvos lássa és császározza.

2013. ápr. 21. 17:00
 19/19 A kérdező kommentje:
a körzeti orvosunk idézem : "nem érek rá ilyenekkel fogalkozni, nagyon sok dolgom van még "
2013. ápr. 21. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!