Havonta ennyibe kerül egy cica tartása mindennel együtt 2013-ban?
3 macska évi etetés/itatás 100Ft körül cakk-pakk + a doki belövi őket minden évben
Vadmacskákról van szó, tőlem csak vizet kapnak néha. A vadságukra jellemző még a betévedő kutyáknak is nekimennek, nekem viszont dorombolnak, pedig sohasem simogattam meg őket.
A macska dolga az egerészés, nem szeretetpótló szer!
Télen a magtár körül a patkányoznak. Nyáron giliszta, csimbók, különböző madarak, de már kisebb kutya is került a 3 maffiózó étlapjára.
végtelenül nagy baromság ez az "oltsuk be az állatokat 3 havonta" maszlag.. az én cicám FAJTISZTA 13 éves perzsa, kinti macska, és szerintem utoljára 9-10 éve lett beoltva, akkor is csak azért mert ingyen volt a veszettség elleni oltás... életében egyszer nem volt beteg, megerősödött az immunrendszere mert nem nyomtuk tele gyógyszerekkel meg oltásokkal egész életében és ennyi a történet...
száraztápból naponta kap egy maréknyit reggel, egy maréknyit este, és teljesen jól el van vele. konzervet havonta 2x 3x kap, mert szereti, viszont nem bírja a gyomra.
féregtelelnítő tablettát kap évente + 6 hónapja cserélem a bolhanyakörvét.
egy cica nem kerül sokba, ha ügyesen gazdálkodsz, havi 2-2500 Ft-ból simán el lehet tartani, nyilván nem a létező legdrágább kaját kell neki venni, de ne is a legrosszabbat..
nah először is.. nektek semmi jogotok nincs itt nekem puffogni, én NEM nektek válaszoltam, hanem a kérdezőnek. az egyetlen ember aki megvétózhatja az általam leírtakat, az ő és senki más.. egyébként pedig igen, tudom törzskönyvvel bizonyítani hogy fajtiszta macskám van, szóval ezt kicsit benéztétek :D de persze majd pont nektek fogom bizonygatni, azt se tudom kifélék mifélék vagytok.. én csak leírtam hogy hogy tartom a macskámat, meg mennyiből, ahogy a kérdező kérte.. makk egészséges, nyilván nem poénból írtam ide azokat, amiket írtam, miért akarnék rosszat vagy hazudni? észnél vagytok ti? O.o persze valószínűleg ezzel élem ki a perverz hajlamaimat hogy macskás topikokba írok hülyeségeket..
ti vegyétek a panelmacskáitoknak nyugodtan a legdrágább tápot, oltsátok be minden héten, óvjátok a széltől is, nyomjátok tele fűrészpor vitaminnal, minden szar semmirevaló orvossággal (mert valóban a lakásban rettenetes egészségügyi veszélyeknek van kitéve -.- ,) aztán majd meglátjuk melyikünké él 13+x évet..
itt végeztem.
Helyes,a cicának meg adj nem 4%os szemetet..Valamennyit konyítok a fajtához,nem egy van mellettem.
Ha butaságot írsz azt mért ne vétózhatnám meg ha látom?
Másrészt gondolom milyen tk van a cicához,na meg mit szólna a tenyésztője ahhoz,hogy kint tengeti mindennapjait..Gondolom ivaros is.Majd akkor teperj itt,hogy egészséges ha ezt papírral igazolni tudod.Ne oltasd,minek majd elviszi a macskanátha.Féreghajtani se kell,minek?Ha FIPet nyal be fertőzött macskától az utcán majd veszel másikat nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!