A cicám nagyon fel van puffadva és nagyon fáj a hasa ha hozzányúlok, az elöbb volt wc-n, remegett is és feláll a szőre mintha fázna mitől lehet ez? (normális válaszokat kérek nem azzt hogy vigyem állatorvoshoz köszi)
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 22:53
31/32 A kérdező kommentje:
igen mivel volt neki vastagbél gyulladása ugyebár..kapott gallért éppen gyogyuloba volt a segge télleg ,de én levettem neki a gallért este ,reggelre meg megint tiszta vér volt..aztán utána elmulott..és most volt ez..szoval elég ingadozó ez az egész..és nem kamu-.-
2013. ápr. 16. 21:54
32/32 anonim válasza:
Több oka lehet.Mérgezés egyik tüneteként is megjelenhet vagy a korábban említett bélcsavarodás is okozhat ilyet.De lehet vírusos infekció következtében fellépő erős fájdalom.Az is lehet hogy a veséjével nem stimmel valami.Én azt mondom vidd el orvoshoz mert nagyon könnyen kiszáradnak és akkor ott a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!