Kell félni, bántani fogja a kutyát?
Van a kertünkben egy HATALMAS kandúr macska, nem rég hoztunk egy kölyök kutyát, és a kandúr elég gyakran oda csap a kölyöknek. Akkorákat csap, hogy csattan! Nagyon erős macska... A kölyök még soha nem nyüszített miatta, nem rémült meg soha, esetleg csak meglepődik ha kap egy maflást. Még egy karcolás sincs a kölykön! Egyébként a macska jó darabig jámboran tűri, hogy a kutyus zaklassa, miközben ugrál-ugat ez a kandúr csak úgy üldögél bamba szemmel, meg elfekszik, nem zavartatja magát. Viszont mint írtam előbb utóbb csap, méghozzá jó nagy pofonokat.
Attól félünk, esetleg tényleg rátámad a kutyusra és vér fog folyni...
Van még 2 benti nőstény cicánk, ők "finom pofonokat" adnak, szóval tőlük nem félünk.
Én kutyás vagyok ugyan és nincs macskám, de én azt mondom, nem kell tőle tartanotok, nem kieresztett karmokkal csap oda, ha oda is csap, max. figyelmezteti, különben már sebesülés lett volna a vége. Nem lehet, hogy játszanak, csak neked durvának tűnhet?
Anyósomnak van egy macskája, na ő odacsapott a kölyök kutyámnak anno úgy, h az orra is vérzett, de ő nem is tűri meg maga körül a kutyámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!