Mivel etethetek egy 2-3 hetes kismacskát?
Szia!
Nekem is 2 hetes kismacskáim maradtak anya nélkül ( az anyjukat valami nyarók vihették el :( ), én langyos tejet adtam nekik cumisüvegből, naponta 4X-5X, szóval nem egyszerű eset, a biztonság kedvéért egy kis tálkába is öntöttem melléjük, igaz azt csak 5 hetes koruk körül itták ki maguktól, de megtanulják, az biztos.
Remélem visszajön az anyamacskátok, és szép, egészséges cicáitok lesznek! ( A mieink anya nélkül is már szép nagy, 7 hetes gombócok, és már szépen esznek mindent:-) )
Ja, még annyi, hogy etetés után nedves vattával a pocijukat kicsit meg kell törölgetni, hogy segítsd az emésztésüket, és tiszták is maradnak.
Sok sikert!
Tejet semmiképen ne adjatok a cicáknak!Nem szabad!
Nekem 3 hetes a kiscicám,elhagyta az anyja,amit javasolni tudok az a macskatejpótló szer,A márkája Panzi és 1200 körül Ft van.Vegyél hozzá macskacumisüveget a kisállatkereskedésben.A mancsait le kell fogni,mert kapálózik és a szájába kell erőltetni a cumit hozzá és majd akkor eszik.Kicsit körülményes,de etetni kell.
Mégegyszer mondom tejet nem szabad adni a kicsiknek!!!Állatorvosok is tiltják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!