Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Herélés után is jelöl a...

$nooky kérdése:

Herélés után is jelöl a macskám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy kb. 7-8 hónapos macskám (bengáli) kb 2-3 hónapja lett kiherélve és még mindig jelöli azokat a helyeket ahol alszunk.Az állat orvos azt mondta bosszúból teszi de ennél jobban nem tudok a kedvébe járni a macskámnak! Hozzá teszem nem szoktuk ki engedni mert nem is lehet! Mit tegyek hogy ne csinálja ezt továb?????
2013. ápr. 11. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem herélték ki rendesen! Vidd el egy másik állatorvoshoz!
2013. ápr. 11. 14:47
 2/5 Vicuska87 ***** válasza:
72%

A fiú cicákat, még ivarérés előtt kell ivartalanítani, hogy a berögzött rossz "szokás" ne tudatosodjon benne!

Ha tudatosodott, akkor vagy elmúlik, vagy nem! Én is elvinném egy másik dokihoz aki alaposabban megnézi mi a helyzet!

2013. ápr. 11. 15:36
 3/5 anonim válasza:
a macskák utálják a citrom szagot gyűlölik tegyél oda egy kis citromkarikát vagy citrom illatú sprayval fújd be
2013. ápr. 11. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyet mond, hogy bosszúból csinálja a macskád, az nem igazán ért az állatokhoz.

5-6 hónapos korban szerintem még ivarérés előtt volt az ivartalanítás, bár lehet a bengálik előbb érnek, nem tudom. Meg az sem mindegy, hogy jelöl (iszonyat büdös) vagy pisil (csak vizelet, aminek enyhe a szaga).

Ha valóban jelöl, akkor elvinném egy másik dokihoz.

Ha sima pisi, akkor valami lelki baja van a cicának, azt nektek kell megoldani.

2013. ápr. 11. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. ápr. 12. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!