Hat hetes korban már oda lehet adni a kis ciákat?
Szerintem, ha jó gazdit találsz nekik, nyugodtan odaadhatod őket, hisz a mamacica halála miatt az általános 12 hetes kor, amikorra már elválaszthatóak, már értelmét veszti. A 3 cicámból kettő ugyanígy került hozzánk, ugyanígy 6 hetesen, amikor az anyjuk meghalt. Annyi könnyebbség volt a dologban, hogy eredetileg ugyan egy cicáért mentem oda, de mikor megláttam, milyen kis pindurkák, sajnáltam volna egyedül idehozni egyet, ezért ketten érkeztek.:)
Ilyen korban már ehetnek kiscicáknak való konzerveket, nálunk is szerették nagyon, kiszolgálták magukat. Az idősebb cicám akkor már egy éves volt, nem mondanám, hogy az elején lelkesedett értük, de sokat segített a szocializálódásukban, mai napig nevelgeti őket, az anyjukká vált.
Nem lesz semmi gond velük, és nagyon remélem, hogy jó, szerető gazdikat találsz majd nekik! Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!