S. O. S Sürgős! Mit csináljak a macskával?
Az előzőekben leírtam, hogy mi történt a cicákkal. Itt a link, hogy értsétek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__4012247-lehe..
Tegnap vissza jött az egyik cica.
Az a helyzet, hogy most megint le van amortizálva (sovány, tiszta büdös, bolhás, tele van sebekkel...) és még pluszban vemhes is.
őszintén?
én már akkor se adtam volna vissza a két cicust, mikor beállított értük...
szerezd meg a másik cicát is valahogyan és soha többet ne add vissza annak a szemétládának...
tudja bizonyítani, hogy övé a két macska? nem, mivel feltételezem nincsenek chipelve...amint meglesz mindkét cicus orvossal rakass be chipet, így már hivatalosan is a te macskáid lesznek.
Amellett, hogy egy elég szörnyű történet (a rossz gazda miatt), mennyire látszik, hogy szeret téged a cica, mert mikor a legnagyobb szüksége van egy segítő, szerető emberre, akkor hozzád fordul. Nagyon szerethet és megbízhat benned a cica. Bárcsak mindeni ilyen jó lenne az állatokkal.
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de azt már megtették sokan, csak leakartam írni, hogy elismerésem és nagyon remélem, hogy minden rendben lesz a cicákkal a továbbiakban a régi állatkínzó meg lemond mindennemű állattartásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!