Ha a macskátoknak, , szexelhetnékje''van, valamivel le lehet nyugtatni?
Figyelt kérdés
Egész nap,és éjjel ad olyankor hülye hangokat,és tolja a valagát,nem lehet lecsillapítani,a szomszédba is áthallatszik!Valami ötlet?Ja,kislánycica!2013. márc. 29. 23:58
1/10 anonim válasza:
szerezz neki egy kandúrt,addig nem lesz nyugta
3/10 A kérdező kommentje:
Ivartalanítás-persze,már dumáltunk róla,hogy kéne!Kandúr-van a szomszédban,azért nem engedjük rá,persze akkor lenyugodna!Most csendben van,bár nem sokáig fog tartani,ilyenkor alig lehet tőle aludni,annyira be van zsongva
2013. márc. 30. 00:09
4/10 anonim válasza:
Nincs más. Ivartalanítás, vagy ez. És nem csak ezért jó.
5/10 anonim válasza:
Van valami gyógyszer, csak nem tudom a nevét. 1 hétig kell adni neki és utána megnyugszik... nekünk is ezt kellett amíg nem lett ivartalanítva.
6/10 Vicuska87 válasza:
Állatorvostól kap gyógyszert, vagy injekciót, amíg le nem nyugszik!
Aztán pedig ivartalanítás. Csak azt nem értem ha már beszéltetek róla, akkor miért nem csináltattátok meg az ivartalanítást?????
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!A gyógyszert megnézem,jól hangzik!Szerencsére ma már nyugton volt,elmúlt neki,egy ideig nyugi lesz
2013. márc. 30. 10:53
8/10 Vicuska87 válasza:
Ja a kérdésre is válaszoljak, az én macskámnak nincs szexelhetnékje, mert még 3 hónapos korukban ivartalanítva lettek!
10/10 anonim válasza:
Amúgy tényleg amint lehet legyen ivartalanítva, így nyugtotok lesz és egészségügyi szempontból is sok pozitív tulajdonsága van. Például kisebb az esélye egy esetleges betegségnek, amit Ti is el tudtok kapni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!