A fülatka az baktérium vagy élősködő?
:))))))))))))))
Atka!!!
Hogy lehetne baktérium???
Házilag, eredményesen sehogy. Vannak ilyen falusi szokások hogy olajat öntenek bele, vagy mi, de én azt nem tanácsolom. Egyáltalán nem tesz jót az állatnak és szerintem nem lehet hatásos.
Mindenképpen orvoshoz kell vinni a beteg állatot! Ne sajnáld már rá a pénzt! Ha meg nincs pénzed, akkor miért tartasz állatot?
Istenem...hihetetlen...
Nagyon, nagyon, sajnálom rá a pénzt! Nem az én macskám! Egy hülye albérlő ideszoktatta, lelakta a lakás kauciót, lelépett, nekem csinált 200.000Eft kárt számlát, a macskákat itt hagyta, én etetem gondozom őket és munkanélküli vagyok. Az egész húsvétra és a macskákra van 10.000 Ft-om!!!!
Hja és én magam nem szeretem a macskát.
Miért nem viszed el akkor őket egy menhelyre vagy macskamentőkhöz? A macskamentők jobb választás lenne, ők biztos segítenek nekik új gazdát találni. Ideiglenes befogadókhoz kerülnek, stb. Belinkeltem.
Amúgy te is tudsz feladni ingyenes hirdetést a netre, hogy cicák elvihetők...
"Hogy lehetne baktérium???" Így: mert gyulladást okoz a fül belsejében, nem az élősködő hanem a baktérium. Akkor baktérium!"
Kérdező: javaslom legalább a 8 általános elvégzését!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!