Mennyibe kerül egy kijárós felnőtt cica éves oltása?
Szerintem meg nem felesleges. Szeretném, hogy egészséges maradjon, másrészt kisgyerekeink vannak, és terhes is vagyok, nem akarok toxoplazmózist kapni, mikor pucolom az almos dobozát (ha nagyon hideg van, akkor lent alszik a földszinten, amúgy udvaron szeret lenni).
A hétre várom az állatorvost oltatni, és jó lenne tudni, mennyi lóvéval készüljek. Eddig nem oltattunk, mert menhelyről jött ahol kapott oltást.
Ha vki oltat, és tud kb. árat mondani, az légyszi írja meg.
Hát azt nem tudom én sem, de a régi és a mostani védőnőnk is azt mondta, hogy oltott, egészséges macskától nem kaphatok toxoplazmózist.
De mindegy is, hiszen nemcsak ezért kell az oltás, hanem mert szerintem már lejárt, amiket a menhelyen kapott (1 éve).
Számomra is hihetetlen, de nem estem még át a toxoplazmán. Pedig mindig volt macskám, és kertészkedem is.
De mégis mindig negatív lett a toxo teszt a terhességek során, és most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!