Tud-e valaki valami olyan növényt/illóolajat amit a macskák nem szeretnek? Mert akárhogy is próbálom az ágy kaparászáról nem akar leszokni pedig van már kaparófája és nem tudom hogy mit csináljak. Bármilyen ötletnek nagyon örülnék.
A citrusféléket utálják, próbálj meg narancs vagy citrom olajat szerezni.
Egyszer láttam a pokoli macskákban hogy egy elvetemült macska mindent megrágott, többek között a székeket is. Ott azt tanácsolták nekik, hogy ragasszák le kétoldalú ragasztószalaggal. Nem tudom ez kaparásnál is beválik-e, de egy próbát biztos megér.
szia ! nekem is lány cicám van,3 éves nincs ivartalanitva,de jó lenne,mert rémesen szerelemes tud lenni a férjembe..pedig már nem sok tesztoszteron lehet e szagában 60 évesen..
na szóval én mentolos masszázsolajat próbáltam,például a székek lábát bekentem vele,akkor kapart mást,szép kis háza van kaparófával,amit szalonnával dörzsöltem be...
de nem kell neki
szerintem nem lehet ezzel semmit csinálni,kapar mindent,amit akar
Ecet???És a vízipisztolyt/vízspriccelőt használtad már?Igaz, az csak akkor hatásos, ha azonnal tetten éred,különben..
És a kaparófához szoktatáshoz macskagyökér (jó büdös lábszagú,de a cicáimnak az a kábítószere,teljesen oda vannak érte!!)-lehet kapni gyógynövényesnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!