Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek a Budapesten...

Mi a véleményetek a Budapesten nyílt két macskakávézóról?

Figyelt kérdés

Mindkettőről hallottam már pozitív és negatív véleményt is. Szerintetek melyikbe érdemesebb elmenni?

[link]

[link]

2013. márc. 19. 08:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hete voltam a Révay utcaiban.Nekem tetszett a hely,negatív élményeim kizárólag a vendégek miatt voltak!Például egy öregasszony megtaposta az egyik cicát,egy középkorú pasi felkapta az egyik gyönyörű toyger kandúrt a lábainál fogva és kijelentette röhögve a mellette ülő nőnek hogy ez egy nőstény...nem való ez a magyaroknak!Pedig két-három "macskafelvigyázó" is őrt áll mégsem szóltak rá senkire sem (csak a cicákat szedték le az asztalokról).
2013. márc. 19. 22:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Elmentünk a Révay utcai kávézóba. Szerencsénk volt, mert éppen akkor nem voltak sokan, és le tudtunk ülni. Velünk mindenki kedves volt, jól éreztük magunkat. Szerencsére mi nem találkoztunk macskákat nyúzó személyekkel. A kiszolgáláson azért van mit csiszolni, mert előfordult, hogy elfelejtették, melyik asztalhoz kell vinni az adott rendelést. Nekem alapvetően tetszik a hely, szerintem igényesen, szépen van kialakítva, berendezve. És jó, hogy van egy helyiség, ahová a cicák el tudnak vonulni, ha megunják a nyüzsgést. Szerintem nem kell egyből leírni a helyet a negatív tapasztalatok miatt, mert még nagyon friss a dolog, de én bízom benne, hogyha kitapasztalják, hogy mit hogy érdemes csinálni, és okulnak a negatív kritikákból, jobban megszervezik a dolgokat, és egy nagyon jó és barátságos hely lesz ez a cicakedvelők számára.
2013. márc. 22. 11:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Légyszi, írjatok még, hogy nektek milyen tapasztalataitok voltak az egyik vagy másik, esetleg mindkét helyen!
2013. márc. 22. 12:31
 14/15 anonim válasza:

Nekem a Damjanich utcai Cat Cafe nagyon-nagyon tetszett, a cicák barátságosak, látszik, hogy jól vannak tartva, a sütijeik, főleg a zserbó nagyon fincsi és minden asztalon van társasjáték, olvasnivaló, nagyon hangulatos, nyugis hely. Bemész és olyan mintha megszűnne a külvilág, mit ott randiztunk és nagyon jót tett a kapcsolatunknak.Az ő oldaluk: catcafe.hu

A facebook oldaluk is sokkal emberibb, nagyon közvetlen és ez igaz a helyre is, a másik inkább nagyüzemi.

A másikba a barátnőmmel voltam, de az valahogy ridegebb volt és csak nagyon cukrász sütik voltak, a cicák se voltak olyan barátságosak.

2013. jún. 11. 17:19
 15/15 anonim válasza:
Az állat bántalmazások a révay utcában voltak, a damjanich-ban nem bántotta senki a cicákat, ott nem volt semmi gond, csak jókat olvastam róluk.
2013. jún. 11. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!