Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért szopik még mindíg a kandúr?

Miért szopik még mindíg a kandúr?

Figyelt kérdés
Több macskánk van.Két anya is van közöttük, Az első ellésből született kandúr már kb.fél éves, és most a másik anyánál szopik a kismacskákkal, akik kb.két hónaposak.Mitől van ez? Majdnem hogy eldúrja a kicsiket, hogy ő is cumizhasson, holott már akkora, mint az anya, akinél cumizik(nem a saját anyja).Elég nevetségesen néz ki a helyzet :D :D
2009. szept. 16. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen cicám.Mindenképpen le kell valahogy szoktatni róla hiszen csak árt vele az anyacicának,mivel már erős fogai vannak.Így könnyen megsebezheti őt.Hogy miért csinálja én sem tudom pontosan.Csak arra tudok következtetni,hogy előjött belőle az ösztön vagy esetleg irigy lehet:ha esetleg a picik születése előtt ,,szerette,, az anyacicát vagy sokat játszottak.Így próbálja talán felhívni magára a figyelmet.
2009. szept. 16. 15:12
 2/7 anonim válasza:

Nekünk is volt ilyen, az első alomból maradt meg lánycica (ivartalanítottuk fél évesen). A következő két évben mind a 3 született alommal együtt szopott (nagyobb volt, mint az anyja). Nem bántotta sem az anyját, sem a kicsi cicákat, sőt segített gondozni.

Ha a tietek sem bántja, nyugodtan hagyjad, ha igen, akkor meg kell próbálni különválasztani (valaki általa ismert családtag lakásába bekvártélyozni 2 hétre, nem tovább, mert onnantól problémás a visszahozás).

2009. szept. 17. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem bántja őket, csak azért már ő mégis csak nagy, és az a kevés tej, már igazán lehetne a kicsiké!

Nem tudom, talán az lehet a megoldás, hogy ő egyedül nőtt fel, és az anyukája nagyon hamar elzavarta magától, mert újra "terhes lett", nem engedte szopni, mondjuk már nem is volt rá szüksége...Lehet, hogy így próbálja pótolni, vagy nem tudom..

2009. szept. 17. 19:53
 4/7 anonim válasza:

A mi macsánk a pokrócok szmötyijeit szopogatta évekig.

Ő túl korán lett elválasztva az anyjától.

2009. szept. 17. 21:58
 5/7 A kérdező kommentje:
:)
2009. szept. 17. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
mert anyakomplexusa van
2009. dec. 1. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
jajj, bocsi, az utolsó választ is hasznosnak akartam értékelni, csak félrenyomtam :( :(
2009. dec. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!