Ti tennétek fel ide képet a cicátokról?
Figyelt kérdés
Mostanában többet olvasgatok erre és sokszor olvastam, hogy kíváncsiak is vagytok/vagyunk más cicájára, mert leírás alapján is cuki meg szerintem mindig jó cicás képeket nézegetni. Tennétek fel ide képeket a sajátotokról? (most nézem, hogy kb. egy éve volt ilyen kérdés és elég sokan tettek fel, addig azt is megnézegetem)2013. márc. 16. 11:07
11/18 A kérdező kommentje:
:)
Szintén nagyon cukkerek, jó látni, hogy együtt is jól elvannak. Annyira bírom a pofijukat meg a szép bundájukat. :)
2013. márc. 17. 12:24
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező, gyönyörű a cicád! És a többi válaszoló is! Én vagyok a nyuszis válaszoló.
15/18 anonim válasza:
Ő pedig a másik nyuszim:
16/18 A kérdező kommentje:
Hát kész vagyok. :)
Nekem is lesz egy hónap múlva haver a cicának, gondolom milyen "rosszak" lesznek ők is, de már alig várom őt is és azt, hogy már haverok legyenek.
A nyuszik hát szintén gyönyörűek, imádom a szőrős állatkákat. Már dögönyözném, képernyőn keresztül (is), főleg az elsőt.
2013. márc. 17. 13:10
17/18 anonim válasza:
Köszi szépen a bókot! Egyik 7, másik 6 éves. Szeretnénk egy cicát is, Őt menhelyről szeretnénk majd elhozni.
18/18 A kérdező kommentje:
Biztos jól fogja érezni magát nálad. :)
2013. márc. 17. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!