A fiu cicám-nál azt vettem észre, hogy nagyon gyakran jár pisilni. és fonton a kukiját nyalogatja! Kérlek segytsetek?!?!
hát ha macska és közted kéne választanom akkor tuti a macskát választom kedves első...
a kérdésre meg. valszeg felfázott. nem tudom van e ilyen macskánál de embernél ezek a tünetek. kivéve a kukinyalogatást XDDD
Ehhez valószínűleg orvos kell majd pedig. Minél előbb elkapjátok, annál jobb, viszont ameddig még pisil nem kell kétségbeesni. Csak figyeld.
A miénkkel úgy volt, hogy elmentünk nyaralni és szerencsére két nappal előbb mentünk haza, mert addigra már csak pár cseppet tudott kipréselni, az is véres volt és folyton sírt, meg nyalogatta és próbált mindenhova pisilni, nyilván nagyon fájt neki. Az alomban is látszott, hogy véres pisik vannak, szóval egy ideje úgy lehetett, csak fel se tűnt senkinek, aki vigyázott rá, míg nyaraltunk.
Nem tudtuk elérni az orvost, így csak másnap reggel jutottunk be hozzá, szerencsére addigra sem nem dugult el teljesen, nem kellett katéter sem, kézzel ki tudta üríteni a hólyagját de egy hosszú injekció kúra kellett neki, és jó drága speckó tápot kellett ennie nagyon sokáig, meg jártunk vissza vizeletet vizsgáltatni is.
Ezt úgy hívják, hogy alsó húgyúti szindróma. Nem szabad elbagateillzálni, azért, mert a szomszéd azt mondja, hogy mindegy mit eszik a macska. Nem mindegy. Előtte jó ideje szuper tápokat evett, akkor egyszer lusta voltam rendelni, és ilyen bolti szart evett másfél hétig. Az eredménye a szenvedés, az injekciózás és a diéta lett, a doki is mondta, hogy valószínűleg az kavart be.
Azóta sem tért vissza a probléma de figyelem mindig szegénykét.
Baktériumoktól is lehet egyébként, ha a táplálkozásával nincs baj, kb. ugyanaz, el kell vinni orvoshoz. Ha eldugul és nincs segítség, akkor urémiás lesz és elpusztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!