Miért nem jó a macskáknak a műanyag tál? Vizes tálnak és ételnek sem jó?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 12:07
1/8 norzsu válasza:
A macskák nagyon válogatósak ha evésről és ivásról van szó és érzékenyen reagálnak az eleség és a víz tisztaságára és ízére is. Mindig biztosítsunk (naponta legalább 2x) számukra firss temperált (10-15 fokos) ivóvizet., amit mindig tiszta edényben tegyünk eléjük. Ne használjuk műanyag edényeket, mert elnyomhatja az illatokat.
2/8 anonim válasza:
Vizes tálnak amiatt nem jó, mert könnyű és esetleg felborítja. Ételesnek műanyagot használok, de olyat, amit spec. állatoknak gyártanak. Ez nem veszi be az étel szagát, mosogatás után szagtalan lesz.
3/8 anonim válasza:
Én víznek műanyag tálat, ételnek fémet használok. Van, hogy ételt is műanyagba kap, mert az adagkimérőm műanyag. Semmi bajuk vele.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem most műanyag van mindenből, de direkt macskának való, eddig nem volt gond, eszik, iszik, és el is mosom a tálakat mindig.
Köszi a válaszokat!
2013. márc. 15. 17:45
5/8 Maxitabi válasza:
A műanyag karcolódik és a résekbe beülnek a bacik, baktériumok,nem lehet kimosni őket onnan, ill. beveszik a kaja ízét.Ezért ajánlják a fém és a porcelán edényeket cicáknak, kutyáknak egyaránt.
6/8 Mecse válasza:
Azért amit Maxitabi mondott, plusz nagyon sok cicánál a beleülő kimoshatatlan bacikkal való állandó érintkezés az állat állán aknésodást idézhet elő. A fémet / kerámiát sokkal alaposabban meg lehet tisztítani mint a műanyagot.
Klassz egyébként ha a te cicádnak nincs tőle baja akné-fronton akkor használj műanyagot, csak tudd hogy ez sok esetben ide vezethet sajnos.
7/8 A kérdező kommentje:
Az utóbbi okokat nem tudtam, de köszönöm, oda fogok figyelni ezentúl!
2013. márc. 16. 07:43
8/8 anonim válasza:
Mert ha megeszi a műanyag tálaz, akkor megdôglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!