Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet csináltatni húsból...

Hol lehet csináltatni húsból aprócska tortát?

Figyelt kérdés

A macskámnak jövőhónap 15.-én lesz a szülinapja (1 éves lesz) és akarok neki egy pici hústortát. Édesszájú, de nem biztos, hogy annyit megenne piskótából meg krémből.. Tudom, hogy fura, hogy a macskámnak egyéves szülinapjára hústortát akarok, de én imádom őt, ő az egyszem macskám, és amilyen aranyos, és "bátor" és megfog mindent, megérdemli.

Picike kétszintes tortát akarok, akkorát, amekkorát meg tud enni, és kis szalonnából rajta lenne a neve.

Szerintetek jó ötlet?:)

Hentesnél megcsinálják? Vagy vegyem meg a húst és próbáljam meg én?

2013. márc. 14. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
19%

Veszel egy kicsi meg egy nagyobb húskonzervet, kibontod és és egymásra rakod. Nyomhatsz rá májkrémet ha úgy tetszik, dísznek.

De szerintem hülye öltet macskának tortát csinálni. Lesz@rja. Elég ha kaját adsz neki.

2013. márc. 14. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Piskóta meg krém nem való a macskának, akármennyire szereti.

Itt olvasgass (ez kutyás, de a lényeget leírták): http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4112575-hol-v..

2013. márc. 14. 14:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy hülye ötlet, de én szeretném..:D Ha én kaphatok hatalmas tortákat, akkor az a pici állatka miért ne kaphatna? Tudom, hogy lesz@rja majd, de a szándék a lényeg..

A húskonzerves nagyon jó ötlet. Ez szembe se jutott, köszi!:)

2013. márc. 14. 14:56
 4/7 Vicuska87 ***** válasza:
42%

Piskóta, és más egyéb édességek nem macskáknak való!

Vegyél zselés konzervet, és nagyobbat borítsd ki alulra, a kisebbet a tetejére!

2013. márc. 14. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én magam álltam neki a tortakészítésnek. Vettem hozzá nagyon jó minőségű konzerves kaját és szintén jó minőségű (bár mindig azt evett) szárazkajából tettem ki a nevét és egy 1-est a torta tetejére. Megette mind egy szálig, öröm volt nézni :)
2013. márc. 15. 08:08
 6/7 A kérdező kommentje:
De aranyos lehetett:) Mennyi jó ötletet kapok.. Köszönöm!:)
2013. márc. 16. 12:25
 7/7 anonim válasza:
szerintem kedves ötlet és a szándék a fontos de ha ezzel beállitanál a henteshez hülyének nézne ugyhogy én magam csinálnám meg
2015. jan. 26. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!