Hol lehet csináltatni húsból aprócska tortát?
A macskámnak jövőhónap 15.-én lesz a szülinapja (1 éves lesz) és akarok neki egy pici hústortát. Édesszájú, de nem biztos, hogy annyit megenne piskótából meg krémből.. Tudom, hogy fura, hogy a macskámnak egyéves szülinapjára hústortát akarok, de én imádom őt, ő az egyszem macskám, és amilyen aranyos, és "bátor" és megfog mindent, megérdemli.
Picike kétszintes tortát akarok, akkorát, amekkorát meg tud enni, és kis szalonnából rajta lenne a neve.
Szerintetek jó ötlet?:)
Hentesnél megcsinálják? Vagy vegyem meg a húst és próbáljam meg én?
Veszel egy kicsi meg egy nagyobb húskonzervet, kibontod és és egymásra rakod. Nyomhatsz rá májkrémet ha úgy tetszik, dísznek.
De szerintem hülye öltet macskának tortát csinálni. Lesz@rja. Elég ha kaját adsz neki.
Piskóta meg krém nem való a macskának, akármennyire szereti.
Itt olvasgass (ez kutyás, de a lényeget leírták): http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4112575-hol-v..
Tudom, hogy hülye ötlet, de én szeretném..:D Ha én kaphatok hatalmas tortákat, akkor az a pici állatka miért ne kaphatna? Tudom, hogy lesz@rja majd, de a szándék a lényeg..
A húskonzerves nagyon jó ötlet. Ez szembe se jutott, köszi!:)
Piskóta, és más egyéb édességek nem macskáknak való!
Vegyél zselés konzervet, és nagyobbat borítsd ki alulra, a kisebbet a tetejére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!