Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Létezik fél-bengáli macska?...

Létezik fél-bengáli macska? Lehet, hogy ő az? Kép lent

Figyelt kérdés

Van egy négy hónapos kismacskám, mindig is érdekesnek találtuk a pocakját, de ennyi volt. Ma találtam pár cikket a bengáli macskákról, nagyon sok minden egyezik, belsőleg-külsőleg is.

A bengálinak pöttyösnek kell lennie, az oldalának is, neki is pöttyös mindene, igaz néhol halványabb, de mindenhol van.

Kép itt: [link]

Lehet, hogy ő az, vagy ilyen nincs is, csak véletlen?

2009. szept. 14. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Ez egy tök sima, egyszerű házimacska, van ilyen még száz mnásik is.A miénk is ilyen, nincs benne semmi különleges, sajnálom.
2009. szept. 14. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ő nem bengáli, sok sima házicicának pöttyös a pocija, kinek többé, kinek kevésbé.
2009. szept. 14. 21:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Huhh akkor örülök:)

Nem azért csak mert ha félfajta az senkinek se jó, nehogy elvigyék vagy valami^^ (ezért nem akartam fajtatisztát..)

2009. szept. 14. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon édes cicóka. Simi simi.
2009. szept. 14. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden macskában van valami különlegesség és egyediség.

Ő egy gyönyörű házi cica (:

Nekem is ilyen volt, Karmosnak hívták.

Az Ő neve mi?

2009. szept. 14. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Érdekesek a csíkjai is, szép cica de szerintem is sima házi. Nekem is van egy házi aki elég különlegesnek néz ki, de állítólag ő sem fajtiszta.

Ő az:

[link]

2009. szept. 14. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
23:29: O abeszin jellegu, de csak jellegu. Mondjuk, olyan 1/5 reszben. A tobbi barmi lehet. :P
2009. szept. 14. 23:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen kiscicáink születtek(5db) 4 hónapja.^^ Ugyanilyen a hasikájuk..Gyönyörűek.
2009. szept. 15. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm ezt a rengeteg választ, csak egy felmerült ötlet volt semmi több:)

Amugy Tipli xD

2009. szept. 15. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!