Mit csináljak atka ellen?
Figyelt kérdés
Van egy perzsa cicám, és atkás, nagyon...már vettem babaolajat bekentem de hamar visszajön... a farka is atkás volt, meg a füle nagyok... mit tehetnék hogy ne legyen atkás? köszönöm..2013. márc. 12. 22:59
1/5 anonim válasza:
Feltétlenül vidd el orvoshoz, az atka nem vicc, nem szabad félvállról venni. Doki bőrkaparékot vesz, ebből kiderül milyen atka támadta meg. Ennek megfelelően kell majd kezelni (belsőleg, külsőleg).
2/5 anonim válasza:
Olyasmi nem jutott még eszedbe, hogy orvoshoz vigyed?
A babaolaj a babáknak való. Miként gondoltad azt, hogy egy bbőrbetegséget gyógyítani lehet vele?
Kénytelen leszel orvoshoz vinni a cicádat, ha nem akarod, hogy komolyabb elváltozás legyen a vége.
3/5 anonim válasza:
Korábban voltak nyulaim, ha atka ment a fülükbe parafinolajat öntöttünk a fülükbe pár napig naponta egyszer. Először csak beleöntöttük és kicsit összedörzsöltük a a fülüket, aztán 2-3. napon már zsebkendővel ki lehet törölni úgy, hogy nem okoz fájdalmat neki. a szőréba ha atka kerül arra lehet vmi atka elleni sprayt venni, de szerintem is jobb ha egy állatorvost megkérdezel
4/5 anonim válasza:
Jézusom, azért remélem mindenkinek eljut az agyáig, hogy az atkás állatot MUSZÁJ elvinni állatorvoshoz!!!!!!
Roh.adtul nem mindegy, hogy rühatka vagy szőrtüszőatka van az állaton!!!!!
5/5 Vicuska87 válasza:
Vidd el ÁLLATORVOSHOZ! Ne házilag próbálkozz, mert azzal semmire sem mész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!