Macska BARF-étrenddel?
Cicáknak több hús kell mint a kutyáknak, sokkal, tehát az arányok nem feltétlenül stimmelnek egy az egyben.
Ha beszélsz angolul (magyarul gyakorlatilag lófütty amit találni lehet róla) akkor ezeket a linkeket tudom ajánlani.
Receptek;
Segítség az erre való átállásban plusz általános infók ;
Azt hiszem egy olyan magyar oldal van amit mindig linkelnek ilyenkor, de ott elég nagy mennyiségű tésztát is javasolnak hogy keverjen a gazdi a húshoz, én pedig tudom hogy a macskáknak minimális (0, hogy pontos legyek) a szénhidrát-szükségletük, így ezt nem tartom helyes etetési módnak, ezért nem is linkelem ide.
A külföldi oldalakon soha senki nem említi hogy külön szénhidrát bombát kellene tenni az ételükbe, mivel köze nincs a természetes táplálékukhoz, a BARF pedig ahhoz próbál minél hasonlóbbat kreálni, szóval ha valamilyen magyar oldalon tésztát látsz hozzáadva akkor én onnan elnavigálnék sebesen a helyedben.
A cicák gyomráért nem kell ennyire aggódni, sokkal erősebb a gyomorsavuk mint az emberé például, a disznón kívül gyakorlatilag bármilyen nyers húst tudnak kezelni, nem kell mindent megfőzőcskézni nekik, de a linkben amit beillesztettem ez is ki van tárgyalva szépen, érvekkel, javaslatokkal ha aggódsz ilyesmiért.
Ha nem beszélsz angolul akkor sajnos az egész válaszomnak semmi értelme, ezt akkor sajnálom.
Nézd meg itt és van barfos fórum is azt hiszem..
A cicáknak való Barf németül is van,ha az megy esetleg..
a zooplus.hu-n vannak hozzávalók.
De fagyaszthatod is a húst, az állítólag jobb.
Taurin kell feltétlenül nekik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!