Szerintetek ez normális, ha valaki ennyire szereti a macskáját?
Nem szeretem a normális szót. De ha nagyon bele kéne valamilyen keretbe foglalni, akkor azt mondanám addig normális valami amíg téged boldoggá tesz illetve profitálsz belőle bármilyen szinten, és másoknak sem árt semmilyen formában.
Mivel ez téged boldoggá tesz és az ég világon senkinek nincs belőle problémája, nem látom miért ne lenne "normális".
Én nem így állok a cicámhoz, és biztos lesz itt olyan aki szintén nem és ezért azt fogja mondani hogy nem normális amit csinálsz, de szerintem nem olyan fájdalmas lenyelni hogy nem minden ember ugyanolyan :).
Nem tudom, hogy normális-e, de nem is nagyon zavar. Így vagyok én is a cicáimmal. (2) Jó a száraz kiflivég is, de ha a ciceknek nincs almuk, eledelük, akkor útra kelek.
Velem alszanak, néha megunnak, akkor keresnek másik fekhelyet. Reggel alig várják, hogy keljek, mert már igénylik, hogy foglalkozzunk velük.
Nem zavarsz vele senkit, és olyan hálásak tudnak lenni.
Jó nézni, ahogy játszik, kísérget. Hanyatt vágja magát, mikor meglátja a fésűjét. Na, nem mindig, csak ha úri kedve úgy kivánja.. Feldobják a napjaimat, és ez elég is nekem.
Nem tudom én inkább nem vennék magamnak cigit, vagy megélnék kenyéren és vizen, csak a macsekomnak mindene meglegyen.
Kettőt már eltemettem és nagyon megsirattam (a 11 kerben lakok panelban, Biatorbágyon az unokatesómnál nyugszanak a kertben, szoktam vinni rájuk virágot) és eddig mindhárom macskámat imádtam. A mostani egyszer elszökött, suli előtt-után plakátoltam, minden csináltam, de elsírtam magam, amikor leszálltam a villamosról két hét után és ott várt :-)
Teljesen normális, sőt az lenne a legjobb, ha mindenki így szeretné a macskáját!
(Vagy bármilyen állatát, a nővérem vőlegénye a kígyókkal van odáig, én rettegek tőlük, ő meg elnézi meg mászatja a kezén őket órákig. xD Ha ez az ízlése... De igazából mindegy mid van, kutyád, macskád, kígyód, csak szeresd :-D Szerintem)
Én is pont így vagyok. Képes vagyok hajnali 5kor kelni lefutni a boltba, ha nincs reggelije. Nem valami bújós cica, de ha rájön a dorombolhatnék, én félredobok mindent, hogy simogathassam. Rendszeresen felébreszt hajnali 3kor dorombolva, és olyankor addig nem alszom vissza, míg ő el nem alszik. Ha pisilnem kell, akkor sem hagyom ott, mert hamar megunja a várakozást.
Beteges, vagy sem, nagyon szeretem a cicám, az egyetlen biztos pont az életemben, nincs semmi, amiért lecserélném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!