Mit csináljak a macskámmal?
A minap jött egy fekete macska az udvarunkba, és az én lánymacskám azóta alig jön haza. Városban lakunk, igaz, hogy nagy udvarunk van, ő meg fél az autóktól, de akkor is féltem. Tegnap reggel bejött, evett és lelépett. Ma most egy fél órája apu nagy nehezen megfogta, behozta, adtam neki friss főtt húst, bele sem evett, hanem keservesen nyávogott az ajtóban, hogy engedjük ki.
Nagyon féltem, és nem akarom, hogy napokig ellegyen, ne egyen én meg semmit nem tudok róla. Biztosan a másik macska után megy.. Mit javasoltok? Vagy csak fölöslegesen aggódok? Sokszor hallok az udvarban nagy nyávogásokat, de kint nem látok semmit..
Köszönöm előre!
Ivartalanított?
Ha nem, akkor tüzel. Párosodni akar a kandúrral. Szóval ha kiengeded kismacskái lesznek. Ami most lehet jónak hangzik, de nem, főleg, ha a nőstény fiatal. Ivartalanítsd!
Ha nem ivaros, akkor barátkozni akar.
Köszönöm! Akkor megpróbálom megfogni majd, remélem sikerül időben, felkeresek egy állatorvost és ivartalaníttatom. Nagyon akartam kiscicákat, megtartottam volna őket, csak nem gondoltam, hogy ez ilyen hamar jön:S
Azért köszönöm a válaszokat, ment a zöld!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!