A cicám ma reggel meghalt. Másfél hetes kiscicáit hogy és mivel etessem?
Spuri a boltba, vegyél cicáknak való cumisüveget, és tejpótlót, kifejezetten kiscicáknak való!
Azzal etesd őket, majd evés után nedves ruhával, óvatosan simogasd a hasukat, hogy beinduljon az anyagcsere! Tartsd őket extra melegen!
Először is. Bolti tej NEM jó! Se a tehén, se a laktózmentes. Menj el állatorvoshoz! Ha jó, nem fog sokat kérni, max. pár ezret. Ott kaphatnak erősítőt a cicák, vagy ha az anyuka betegség miatt halt meg, arra is kapnak valamit.
Google-ben vannak jó cikkek erről. Állatpatikában lehet kapni tejport, rajta van a használati útmutató. 2-4 óránként kell őket etetni. Kaja után pocijukat nedves kendővel törölgesd, hogy pisiljenek. Legyenek meleg helyen, ha kell egy plüss állatot oda rakhatsz nekik.
Bármi kérdésed van, írj privátot nyugodtan, gondoztam már kicsiket!
Sajnálom a cicád..
Annyit írnék még a sok tanácshoz,hogy a végbélnyílást kell puha nedves langyos vattával vagy ronggyal törölgetni és úgy jön az inger.
Kitartást a picik felneveléséhez!
Nagyon sajnálom a cicádat. Ezt a pdf-et most találtam. Igaz, talált cicáról van szó, de szerintem a helyzet jelenleg nem különbözik. Szerintem nagyon összeszedett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!