Mit gondoltok az alábbi oldalon leírt házilag elkészíthető macskakoszt félékről? Valaki próbálkozott már hasonlóval?
Szeretném, ha a konzervekről át tudnának állni valami minőségibbre a cicáim, és ha ezek tápértékben megfelelnének, egy jó minőségű száraztáp mellett szívesen adnám ezt nekik. A válaszokat előre is köszönöm!
Köszi!
Én is egész jónak találom ezeket, mert akárhogy sakkozok és hasonlítgatom össze árban az állateledeles oldalakat a neten, jelenleg nem tudok rendszeresen minőségi konzerveket venni a 3 cicámnak, annak meg nincs értelme, hogy csak néha kapjanak ilyet. Arra gondoltam, hogy a fenti összetevők alapján zselésített formában kis poharakban gyártanék nekik házi "konzervet", esetleg le is fagyasztanám előre. Az aggodalmam tárgya, hogy nem tudom, versenyre kelhetek-e a mesteséges ízekkel, amikkel telenyomják a konzerveket és elfogadnák-e a cicák az általam gyártottat. Lehet, hogy leveskockát vagy ilyesmit is kellene bele tennem. Majd kiderül, mekkora sikere lesz náluk, a hétvégén teszek egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!