Nem szoptatja a kicsiket, mi lehet az oka?
Ez a cicád első szülése volt valószínüleg.
Jól oldottad meg a dolgot, sajnos ennél többet nem tudsz tenni, nálunk két héten belül megoldódott.
Általában megérzik ha valami baj van a kölykökkel de elég érdekes lenne ha mind a 6 életképtelen lenne... Nem értem miért csinálhatja ezt... Vegyél nekik valami tápszert és próbáld meg felnevelni, vagy zárd őket össze mindig. :(
OFF
Nagyokosok mit szólnak ehhez akik szerint a kutyák, macskák akarnak szülni és szükségük van erre?
Az első válaszhoz nem szólnék hozzá, 4 éves vagy ,? lol
2-dik : Nem , nem ez az első szülése a nyáron is szült már 3 db cicát, őket minden probléma nélkül fölnevelte.
3-dik: Igen végső esetben azt hiszem kénytelen leszek vmi tápszerrel magam megoldani.
Köszönöm a válaszokat! ha esetleg vkinek még lenne ötlete, kérem írjon!
Értem, az ivartalanítás már tervbe volt véve az ezt megelőző szülés után, de sajnos tényleg nagyon gyorsan újból teherbe esett, ezután mindenképp elvégeztetem a műtétet, egyrészt a macskának is jobb, ha nem szül szinte folyamatosan, másrészt ha azt nézzük, hogy egy évben átlagban kétszer szül egy macska, kb. 5-8 kölyköt, mindenki kiszámolhatja mennyi jön össze néhány év alatt. Ennyi macskát senki sem képes tartani, kóbormacskatenyésztést hobbiból folytatni pedig felelőtlenség.
Ha nem oldódik meg a dolog,természetesen állatorvoshoz viszem, sajnos a helyi állatorvos egyáltalán nem mondható szakszerűnek, sem tudás főként pedig a higiéniát illetően nem, úgy hogy még keresgélek megfelelőbbet a környéken.
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!