Haza várjam még a cicám?
Ha szerencséd van akkor hazajön, de nem a rókákon múlik, hanem a többi macskán, ha nem ivartalan.
Ha szereted a cicádat, akkor ahogyan hazaér lebeszélsz egy időpontot az ivartalaníttatására, és akkor ez soha többet nem fog megismétlődni...
AZ enyém szökött már el, de két hét múlva hazatalált,pedig jó forgalmas környéken élek (újbudai vagyok) és panelben :-D Persze, hogy lerágtam érte a körmöm :-S De okos állatok ezek, hazatalálnak, hacsak nem történik vele valami. De ha a 4-6-os nem végzett a macsekommal, akkor semmi Ügyes állatok ezek :-D Aztán egyszer leszálltam a villamosról és ott volt a lépcsőház előtt :-D Szólítottam, egy pillanatig nézett, aztán hagyta hogy karba vegyem. Kicsit le volt fogyva de nem nagyon. Ragadozók, vadásznak ezek, még a városban is :-)
Viszont ha hazatér az erdőből ivartalanítás,oltás, élősködőirtás mindenképp!!!
Akkor te biztos jó gazdája vagy neki ;-)
Nagyon drukkolok, hogy hazajöjjön! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!