A bolha peték életbe maradnak ha nincsenek a máskán?
Figyelt kérdés
A macskánk kivakarta a bundájáből az íróasztalra.
2013. márc. 4. 14:04
1/9 anonim válasza:
Ha a macskán van bolha, a petéi már rég a szoba padlórepedéseiben, szőnyegben, stb pihiznek és várják, hogy kikelhessenek.
2013. márc. 4. 14:11
2/9 anonim válasza:
a bolha pete akár 6 hónapig is kibirja. és így van ahogy az első irta: taszítja őket a fény ezért a padló résein sznyegben stb helyen kelnek ki
2013. márc. 4. 14:16
3/9 Vicuska87 válasza:
Igen életben maradnak! Mindent át kell takarítani, lefújni mindent!
2013. márc. 4. 14:40
4/9 A kérdező kommentje:
Már átporszívóztam mindent,kimostam és letörölgettem.Mikor látom valahol ezeket,gyorsan szétnyomom,és újra törölgetek.Ezek mitől pusztulnak meg?A peték.
Ha a macska bolhás, akkor a lakásban is lesz bolha és te azt nem fogod szabad szemmel felkutatni. Tessék tisztességesen lekezelni a macskát egy jó spot-onnal, a lakást meg befújni Neostomosan oldattal.
2013. márc. 4. 20:36
7/9 A kérdező kommentje:
Kébzeld tisztességesen levoltak kezelve!!Csak ránk maradt egy 500éves kandúr,aki kint van és mivel a mi 2 benti macskánk sincs szobafogságra ítélve,ki mennek.És elkerülhetetlen,h.találkozzanak.Az a macska meg nem a "miénk"mi csak kaját veszünk neki,anyósom rendezi.Épp eléh a 2 benti pénzügyileg.A lakás tegnapelőtt lett befujkodva bio kill-ekt.Tegnap meglettek fürdetve,és ahogy időm engedi holnap lesz a neostomosan nap.
Tehát a kérdésem még mindig az,h.amit kivakart petéket,amit nem látunk kikelése után meddig él?Az asztalon egyébként még a vak is meglátja a petéket.A bolhát meg úgyszint meg lehet látni de mindegy!
2013. márc. 4. 22:28
8/9 Valletta válasza:
Akár egy évig is elél a lárva, a bolha pedig több évig is, kaja nélkül.
De figyelj, ha te szabad szemmel megtalálod a lakás összes bolháját, neked valami tehetségkutatóba kéne jelentkezned!
2013. márc. 5. 09:09
9/9 A kérdező kommentje:
Mondtam én az,hogy az összes bolhát látom?Ne kezdj már el okoskodni!Amit látok mert pl rámugrik és belém mar azt elkapom és megölöm!Szerinted miért fujkodtam be mindent??Hogy amik szabadon vannak megdögöljenek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!