Fürdethetem a két macskát ugyanabban a vízben?
A vízbe tenném Neostomosan ampullát ( [link] és úgy tudom, hogy ebben kell megfürdetni (sampont használhatok?)
De máshol meg azt olvastam, hogy (ugye 1 L vízben kell feloldani) és permetezni kell a macskára.... szóval nem tudom pontosan hogyan kell használni, de a lényeg hogy valahogy azt szeretném megoldani, hogy az az 1 ampulla amim van mindkét macskára tudjam használni. Hogyan?
"Bolhásság és tetvesség esetén a teljes testfelületet és az állatok közvetlen környezetét is permetezni kell. A kezelést 7 nap múlva célszerű megismételni. A kullancsok a kezelés után néhány órán belül lehullanak. Újrafertőződés ellen az egyszeri kezelés 2-3 napos védelmet nyújt. A hatás szükség esetén újabb kezelésekkel meghosszabbítható. "
Nem marja ki a bőrüket, na aggódj. Lemosni nem szabad, mert akkor nem fejti ki a hatását.
Hogy mennyi ideig hat, attól függ mennyire bolhás a macska. Én úgy használtam, hogy bolhás macskát fürdettem, majd lakásban élt, elég volt az egyszeri fürdetés. Ha nagyon bolhás, célszerű a fekhelyét is bepermetezni, hogy ne fertőződjön vissza.
Lakás macskákról van szó.
Nem nagyon bolhás (4 hete lett frontline-nal bolhátlanítva aminek 5 hét a hatóideje, de már láttam benne párat, szóval tényleg nincs benne sok - a kicsiben) a nagy cicában amúgy sem szokott lenni, őt nem szeretik vagy nem tudom, őt nem forntline-oztam és nincs is benne... néha havonta ha 1-2-t találok nagyon max, viszont most mind2-t megfürdetem. Hát a fekhely téma érdekes, mert a lakás minden kárpitos felületét ágynak használják, a mi ágyunkat is, de akkor lefújok megint mindent (mert már korábban vettem lakásra való bolhairtó sprayt, és a szőnyegtől kezdve mindent lefújtam, ezt akkor most megismétlem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!