Kaposnyák Julianna kérdése:
Honnan tudom előző nap, hogy a macskám szülni fog?
Figyelt kérdés
A cicám hamarosan szülni fog. Bármelyik napra várható. Előtte lévő nap szeretnék felkészülni rá, és tudni, hogy mikor fog szülni.2013. márc. 2. 20:47
1/8 anonim válasza:
Sehonnan. Előző nap még nincs jele, aznap van, nevezetesen elmegy a magzatvíz. Legyen egy fix kosárkája, vagy bármije, kibélelve, és mutasd meg neki többször is, majd ha látod, hogy megindult a szülés, vidd oda, tedd be. Ha első fialása, akkor örülni fog, ha ott maradsz vele... Illetve aznap közvetlenül a fialás előtt elkezdi keresgélni a helyet, hogy hova is fialjon, ekkor figyelj rá, mienk első alkalommal az ágyneműtartót szemelte ki, és hála istennek, ott is ment el a magzatvíz...
3/8 anonim válasza:
Fészkel,kapirgál,fészkelődik,elvonul, vagy mérges,haragos,vagy túl nyugodt.Rosszulét:Hányás, szőrgumók soksága
4/8 anonim válasza:
Az egyik legfeltűnőbb jelenség ilyenkor az, hogy a cica nagyon sokat mosakszik. Értem ezalatt, hogy elterül, és igencsak nyalogatja, tisztítgatja a szülőutak környékét. Ha ezt látod a cicánál, biztosra veheted, hogy 1-2 napon belül szülni fog. Üdv. további szép napot!
5/8 anonim válasza:
Szia!Az én cicám mikor vemhes volt, akkor azt csináltam hogy kb. kiszámoltam mikor fog elleni. A párzástól számítva olyan 66 napot jelőltem be a naptárba. Szerencsém volt,mert az ellése előtt ugy 1 hónapot otthon voltam a vizsgaszünetek miatt, így tudtam felügyelni és figyelni. Az ellés előtt kb. 4 nappal leereszkedik a hasuk, amit észre is vettem. Gondoltam hogy 5 napon belül meg kell ellenie. Aztán harmadik nap este túl sokat hisztizett :) nem találta a helyét, nem tudta eltalálni hogy feküdjön a nagy pocak miatt :) és hol a helyén feküdt,hol pedig összevissza a házban. Este már be is vittem a dobozt, amit az ellésre tettünk el. De nem is sejtettem semmit,csak elővigyázatosságból....mert gondoltam lehet még 1-2 nap ellésig. Aztán másnap reggel ő keltett fel hogy itt az idő, elfojt a magzatvíz.Dorombolt, azt akarta h maradjak mellette. Aztán jöttek a fájások.....még jó hogy előző este elkészítettem a dobozt és a törölközőket, mert reggel azért kapkodtam h felkeltett mert elleni fog :) Aztán fél 8 és 10 óra között meg volt mind az 5 kiscica :) Kicsit megijedtem,hogy bár benti cica,de ilyenkor szeretnek elbújni és máshol elleni.....de szerencsére nem így tett. Végig ott maradtam vele és ellés közben odabújt hozzám :) Szép élmény volt nagyon :D
6/8 anonim válasza:
Az én cicám is most a héten valamelyik nap fog elleni, a hely megvan neki, sokat bújik, nyávog:)
5-ös: olyan élmény volt elolvasni, amit írtál!:) Sok boldogságot nektek!:)
7/8 anonim válasza:
Nekem is a héten fog szülnii :D már alig várom :DD Tényleg egy nagy élmény volt 5-ös én is így szeretném :D
8/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tudom hogy állunk :") az enyém mégcsak talán 6-7 hónapos és már eléggé nagy a hasa. semmi ötletem nincs hogy mikor fog elleni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!