Hogy került az a macska eledelbe?
Figyelt kérdés
Macska eledelt - száraz táp - át szoktuk önteni ilyen nagy kék müanyag kancsóba abból adjuk, egyzserűbb mint a zacskóval szenvedni éppen ezért nem istudom melyik márka volt. De a lényeg.
Öntöm ki a kaját erre vmi nagy vagy fél ökölnyi izé kiesik belőle. Fingom nem volt mi az. Kiveszem atálból erre érzem hogy egy baszott nagy SZ@R!
Szóval... oké, hogy "csak" állat eledel de akkor is EZ MI EZ? Kurv@r@ felháborító.
2013. márc. 2. 09:50
1/5 anonim válasza:
szerintem jelentsd a gyártónál, vagy a fogyasztóvédelemnél, vagy ilyesmi. nem tudom, pontosan. de igen, felháborító, főleg, hogy a cica kényes állat, nem eszik meg minden szir-szart.
2/5 anonim válasza:
Milyen márkájú volt az a táp? Mert pl. ha tesco value, akkor még az a darab izé volt benne a leg-értékesebb összetevő. Vásárolj minőségi macsektápot, (Royal, Hills...) és bizti nem érnek ilyen meglepik.
Csak a pénztárnál XD
3/5 anonim válasza:
Aaaz nem semmi!!Fotózd le szépen,hívd fel őket és(így magamban)menjenek a halál f*szára.Hozzáteszem,ebben az az igazán elszomorító,hogy nem csak szeretett állatainkkal etetik meg szó szerint a sz*rt is,de velünk is.Ne tudd meg,hányszor találtunk egérürüléket a kenyérben,patkányszőrt(vagyis valami hosszú,feketés szőrcsomót)kenőmájasban és tasakos bolognai szószban...Sőt,egy időben kedvenc melegszendvicskrémemről is leálltunk,mert egy darab zsákmadzagot találtunk benne.Pár év után újra próbálkoztunk,nem hiszed el,a második dobozban egy darabka kék madzag volt :D Illetve,ugyanebben találtam egy megmagyarázhatatlan eredetű,különös formájú,kőkemény fekete dolgot,azóta se tudjuk mi lehetett,ilyen vasdarab szerű...Valami kemény anyag volt,mert ráharaptam és kis híján a fogam bánta:/(A patkányszőrös cucc után,amit utólag vettünk észre,mindenkinek ment a hasa,úgyhogy vigyázz te is a cicáddal,ne add neki inkább oda,a gyártó meg kapja be"...)
4/5 Valletta válasza:
Fogalmam sincs, hogy hogy került oda, de azt sem tudom elképzelni, hogy a gyártósorról. Ti el tudjátok képzelni, hogyan kerül szar egy üzembe? Rá a gyártósorra egyenesen a macskakaja közé? Vagy kiszabadult a tesztmacska? :)
5/5 anonim válasza:
Kerültek itt már ételbe olyan dolgok,hogy mindent el lehet képzelni...Nem minden gyártósorról és minőségi körülményekből kerül ám a polcokra!Néha egy-egy rajtaütésnél olyanokat is látunk,hogy egyes húsok,amit ettünk,mocskos hordókban voltak tárolva,a mekiben a patkányok rágják a tölcsérek szélét(ezt sajnos nem én találom ki)Úgyhogy felesleges álmodozni,mocskos világban élünk!Ha az ember elé mérgezett,szennyezett étel kerül sokszor,miért várunk különbet az állateledeltől..?(Kedves kérdező,nekem is van cicám,száraztápot&konzervet kap.Privátban esetleg lennél szíves leírni,melyik márkánál esett ez meg?Kíváncsi lennék,mit érdemes kerülni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!