Lehet hogy fáj neki valahol?
Figyelt kérdés
A macskám ma reggeltől nagyon furcsán viselkedik mikor meglát kinyomja a fenekét és nyarvog.Mintha mutatni vagy mondani szeretne valamit.2013. febr. 26. 16:34
1/7 Mecse válasza:
Vad tipp lesz ennyi információ alapján, de; nem ivaros nőstény a macsekod véletlenül?
2/7 Andizsuzsi válasza:
Én is erre gondoltam. Itt a tavasz, tüzel.
3/7 A kérdező kommentje:
még sosem csinált ilyet pedig ellett is már egyszer kapja a fogamzás gátlót.Így teljesen kinyújtja a hátát mintha le akarna hasalni a fenekét meg kinyomja de csak akkor mikor engem lát.
2013. febr. 26. 16:51
4/7 anonim válasza:
Szerintem csak nyújtózkodik. Lesd ki, hogy akkor is csinálja-e ha te nem vagy ott. Lehet, hogy meglát, és oda akar menni hozzád, de mielőtt elindul, még megnyújtózkodik kicsit. Az én macskám ezt elég sűrűn csinálja:)
5/7 A kérdező kommentje:
ez biztos nem az tudom mikor hízeleg. Meg nagyon hangosan olyan keservesen nyarvog most is
2013. febr. 26. 17:04
7/7 anonim válasza:
A fogamzásgátló nem mindig hat, ki is hányhatja amikor te nem látod. Ivartalanítani kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!