A macskám egyik szeme be van gyulladva tiszta fehér, hogy tudok rajta segíteni? Mosogassam valamivel, vagy nem tudom így irtó rusnya szegényke és gondolom fáj is neki :S
hát ilyen visine-t meg hasonlókat sztem ne adj a macskádnak:D
nekem a kamilla bevált, azaz nem nekem, hanem a macskának. kb 1 hét és rendbejött
A mi cicáinknak mindig neomicines szemcseppet kellet szerezni,és bármilyen csúnya is volt a szemük,mindig helyre hozta pár nap alatt!(állatorvos által javasolt!)
Azt hiszem már csak receptre adják,mert azt külön keverik a gyógyszertárban(egyébként pár száz forint).
De szerintem,megpróbálhatod először recept nélkül is,hátha..ha meg nem megy írasd fel a háziorvossal és ennyi az egész!
nem értem, hogy egyesek miért hagyják hogy ilyen állapotban maradjon az állatuk. te gondoskodsz róla, rád van bízva, nem tud másra hagyatkozni.
ha te viseled a gondját, akkor bizony kijár neki az állatorvos, aki megvizsgálja és felír neki valamit.
az is lehet, hogy fáj neki, de mivel beszélni nem tud ezt így nem tudja kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!