Miért féltékeny a barátom a cicámra és fordítva?
A barátom folyton piszkálja amiből már volt néha veszekedés. azt hiszi jobban szeretem a cicámat pedig szerintem ez két külön dolog..őt szerelemből szeretem a cicát meg szeretetből.
viszont a cicám is furcsán néz ha a barátommal előtte csókolózunk vagy csak megöleljük egymást.
lehet azért mert a fiúcica?
A különbség az hogy a cicád egy oktalan állat akinek nem tudod elmagyarázni mi a hóhér folyik, míg a barátod egy intelligens emberi lény, akinek fel kellene érnie ésszel ezt az egészet :).
A macska nem féltékeny, az állatok nem féltékenyek mint ahogyan ezt a fogalmat mi emberek használjuk. Lehet hogy éppen akkor akar figyelmet amikor te a barátoddal vagy elfoglalva, de akkor is ugyanezt tenné ha egyedül lennél. Bámulózni pedig azért bámulózik mert érdekli mit műveltek, teljesen természetes dolog. Ne lássatok bele olyat ami nincs :).
Vannak olyan kandúrok egyébként akik a nőket preferálják (én is meg vagyok áldva egy ilyen cicával de ennek az az alapja hogy a legkorábbi emléke egy férfiról negatív), és fordítva is, nőstény cicák közül is van aki könnyebben "összekattan" a férfiakkal.
A barátod az akinek fel kell "nőnie" ebben a helyzetben, és ezt nem sértésnek szánom, puszta tény :).
Ne aggódjatok ezen és főleg ne csináljatok belőle ekkora ügyet mert bár a macska nem féltékeny mint olyan, a feszültséget megérzi nagyon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!