Miért mehetett el? Mit csináljak, hogy ne szökjön el?
Lassan egy hete, hogy az ivartalanított, nőstény, kinti cicám nem jön haza. Nem szokott kóborolni, egyszer ment el, akkor is 2-3 nap után hazajött. Nyakörv sajnos nem volt rajta, de szép szőrű, egészséges, szerintem látszik, hogy gazdis. Van még 2 cicám rajta kívül.
Mit lehet tenni, hogy ne menjenek el? Bevinni nem tudom, anyuék nem engedik. Jól vannak tartva, kedvesek az emberekkel. Ezért gondolom, hátha valaki hazavitte. Plakátokat teszünk ki, szerintetek mennyi jutalmat írjunk rá? Már 4 éve velünk van, nagyon hiányzik.
Ha kinti, sajnos nem tudod megakadályozni, hogy ne kóboroljon.
Ha nem fajtatiszta (vagy jellegű) nem valószínű, hogy ellopták vagy befogadták, de szerintem 10-15 ezer forintért bárki visszaadná. A dolog hátulütője, hogy nagyon sokan fel fognak hívni, hogy nálunk van a macskád, miközben nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!