Milyen a macska lelke?
na, pont ezért vagy buta, mert szerinted érdekállatok. magyarul, halványlila fogalmad sincs róluk.
és mégis, mi az érdekük szerinted? ne gyere nekem azzal, hogy kaja, mert szerinted a kutyát, meg más egyéb háziállatot nem etet a gazdája? a cica ráadásul sokkal kevésbé van rászorulva az emberre, ő sokkal szívósabb, keres magának élelmet. a kutyának sokkal jobban kell az ember, akkor miért is a macska az érdekállat?
15! tudás? de, van mögötte tudás. az, hogy én láttam is már állatot életemben,és volt is, veled ellentétben.
Nálad ezt jelenti a tudás,hogy már láttál állatot életedben,és tartottál is?Gratulálok,büszke lehetsz magadra.Igazán nagy tudással rendelkezhetsz.Az elhangzottak után,mint egy kisiskolás. :D Itt befejeztem,gyerekekkel nem vitatkozom,de legalább nevettem egy hatalmasat.:D
Kérdező! Ha te megvagy bizonyosodva valami felől,akkor minek írod ki a kérdésedet?????Macska Love Fan gyűlés van,vagy mire jó ez?
17!
Szerinted mi a lélek fogalma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!