Lakásban élő cicáitoknak mit engedtek meg?
Tudván hogy a szabályokat addig tartja be amíg én is sasolok, bárhová mehet / felugrálhat ahová akar (nem nagyon szokott amúgy, nagy testű nem felugrálós fajta pl. a szekrény tetején még életében nem volt pedig akkor mászhatna oda amikor akar :D). A konyha kivételével bárhová bemehet.
Nekem is van ágytakaróként egy vastagabb pléd amin bugizhat amikor és amennyit csak akar, meg a kanapéim is le vannak takarva hogy nyugodtan feljöhessen. Én csípem hogy mindig ott akar lenni ahol én, plusz a bent tartott macska akárhogy nézem is több időt tölt a lakásban mint bármelyik ott lakó ember, mivel ő 24 órában ott van. Így az a minimum hogy oda megy ahová csak akar.
Amit sosem hagyok neki az az hogy ácsingózzon a kajámért, de ezzel nincs is baj, mivel soha életében nem evett emberi ételt így tökéletesen hidegen hagyja hogy csirkemellet eszem fölötte mondjuk amíg ő mellettem fekszik, a füle botját sem mozdítja. Ehhez mondjuk az kellett hogy soha ne lágyuljak el és adjak neki "csak egy falatot" vagy bármi ilyesmi. Tökéletesen tisztában van vele hogy az ő tálkája hol van és hogy az én tányérom nem az :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!