Mivel fejezi ki a szeretetet a macska a gazda iránt?
Én az enyémnél még azt vettem észre, hogy hozzám beszél a legtöbbet az egész családból és ad vlm köszönésféle hangjelet amikor elhalad mellettem, olyan murrogás szerűséget. Olyan mintha rám figyelne a legtöbbet.
Múltkor pedig FÉLTÉKENY lett a másikra, mert mikor hazajjöttem leálltam simogatni a másikat. Ezt látván macskám odarohan elém és nagy nyávogásba kezd miközben játékosan ilegeti magát nekem. :D Mondom, "jólvan" megsimogatom, és elindulok a szobám felé, macska szinte rémülten nyávog, kérdőn néz rám. Mondom gyere. Macska elkezd követni, lógatom le a testem mellé a kezemet és mondom "gyere, gyere, gyere". Úgy mentünk végig az egész házon, mintha egy kutyát hívtam volna lábhoz. Pontosan a lábam mellett haladt végig, miközben végig mondtam a "gyerét". A kezemre igazából nem volt szükség, mert nem az érdekelte, hanem menés közben néha felnézett rám olyan figyelő tekintettel... Olyan érzésem volt mintha éppen akkor tanítanám meg járni! Nagy élmény volt ez :)
Az enyémeim is "murrognak" :D De rengeteget :D Nagyon vicces, mintha beszélgetni akarnának.
És féltékenyek is egymásra :) Ha az egyiket elkezdem simogatni, rögtön odaszalad a másik is és odapréseli a kis fejét, hogy őt is :)
De ha csak leülök olvasni, tévézni, akkor is gyakran az ölembe ugranak teljesen váratlanul, és dorombolni, dagasztani kezdenek, simogatás nélkül is.
Reggel 6-kor van etetés, de ezután hétvégén visszafekszem aludni. Ilyenkor Notóriusan óránként az ajtó előtt visítva és az ajtót kaparva próbálnak meg felkelteni, majd mikor kinyitom az ajtót, beszaladnak, az ágyba ugranak és dorombolnak, dörgölőznek :) Tündériek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!