Mit kell csinálni ha a macska nyávog?
Figyelt kérdés
Nyávog, a hátára fekszik, törleszkedik, közeledik??
Csak azért mert ez a macska idáig félt tőlem és menekült. Már visszanyávogtam neki, kaját meg nem adok mert így is kövér??
2013. jan. 28. 09:33
1/35 anonim válasza:
Simogasd meg, és vakarászd a nyakát. Szerintem ezt akarja :) A miénk is folyton nyávog, hogy foglalkozzunk vele.
2/35 A kérdező kommentje:
És akkor most ez egész nap ezt fogja csinálni? Hogy fogok így dolgozni?
2013. jan. 28. 09:51
3/35 anonim válasza:
Minek neked macska, ha teher a vele való törődés?
4/35 anonim válasza:
Mennyi idős a macska? Ha hirtelen nagyon bújós lett és fél év körüli nőstény, akkor tüzel. Ivartalaníttatni kell.
Ha nem ez a helyzet, akkor pedig megszeretett a macska, ennek örülnöd kéne.
5/35 anonim válasza:
Most nem azért, de például az első választ miért kellett lepontozni?
6/35 A kérdező kommentje:
Az első választ felpontozták, 84%. Én albérlő vagyok, itthon dolgozok, nem szeretem a macskát, ez egy 10 hónapos kandúr, de idáig legalább nem nyávogott.
2013. jan. 28. 12:27
7/35 Vicuska87 válasza:
Lehet hogy tüzel, ha nincs ivartalanítva. Bár akkor jelölne is elég kemény szaggal párosul ez a dolog!
Vagy csak szimplán vakargatást igényelne!
Jó munkát!
8/35 anonim válasza:
Ha nem akarod hogy nyávogjon ne csinálj vele semmit, rá se nézz, ne simogasd, ne adj neki enni, ne szólj hozzá. Így rájön, hogy semmit nem ér el vele.
10/35 anonim válasza:
csukd be az ajtót, ha nem akarsz vele foglalkozni...persze, hogy menekült,ha nem szereted, érezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!