Mennyire van kellemetlen szaga a macskaalomnak egy szobában?
Szerintem az almot rakd a fürdőszobába, mert az sajnos büdös.
Én próbáltam bolti almot, de nem sokat segített, érdekes mód az otthoni homok viszont jól működött!
Lehetőleg minél nagyobb almot rakjál neki, mert ellenkező esetben a kis ügyetlenek mellé csinálnak.
Ha már látod, hogy sokszor használt vagy nagyon érezni a szagát cserélj almot.
Hát ez érdekes hogy mindenkinek érezni az almot, biztos csodamacskám van. Én panelban lakom és a fürdőszobámba örülök ha én beférek, nemhogy macskaalomtálca (egy ragdollnak).
Szóval nekem a nappali sarokkanapé által elhatárolt sarkában van az alomtálca, és olyan mintha ott sem lenne.
Bentonitos csomósodó almot használok, Premiere Excellent, Fressnapfban lehet kapni. Használtam kukorica alapú természetes csomósodó almot is (World's Best Cat Litter-t), azzal sem lehetett érezni. Ezek mondjuk nem olcsó almok, de előttem már volt szó róla hogy minden alommal érezni a szagokat, lehet hogy csak szerencsés vagyok akkor ezekkel vagy a cicám ilyen szagtalan macska :D. Mindennap egyszer vagy kétszer szedem ki a gombócokat és a kakit belőle, és annyiból tudom hogy a cicám vécézik / vécézett, hogy hallom ahogyan kapar.
Egyébként ivartalan kandúr.
MIndenképpen ivartalanítani kell majd a cicát!
Abszolút nincs szaga az alomnak, ha olyat veszel! Nekem is a szobába van, mivel a bérházban mini fürdőszoba van.
Premiere excellenet illatosítottat, vagy white sensation fajtáját használjuk. Kiváló mindkettő!
Ha kandúrt kapsz feltétlenül ivartalanítsd.
Nekem két macskám volt egy kis lakásban, sosem volt büdös a macskaalom, pedig nem szuperdrága almot használtunk. A kakit ki kell szedni ahogy meglátod, meg a pisis részt is, majd töltsd fel a tálcát hogy legyen benne elég alom. Néhány naponta szedd ki az összes almot és fertőtlenítőszerrel mosd ki a tálcát, így nem lesz semmi szaga.
köszi a hozzászólásokat!
macska wc-t vettünk neki, ami ilyen doboz szerű... remélem jó lesz
és sajnos csak a szobába tudom rakni az almot, mert a családtagjaim nem biztos, hogy örülnének neki ha a fürdőszobába tennénk, + elég kicsi is ahoz, hogy elférjen ott sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!