Ti szoktatok dorombolni? Egyáltalán az ember képes erre?
Figyelt kérdés
Én ember vagyok, és tudok dorombolni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de tényleg tudok dorombolni. Gyerekkoromban kezdtem el, akkor nagyon sokat csináltam (mindig voltak macskáink (is)), nagyobb koromban abbahagytam, el is felejtkeztem róla. De ma megint elkezdtem. Nem a nyelvem mozgatásával csinálom!! Sejtelmem sincs hogyan csinálom, egyszerűen csak sikerül és kész. Egyáltalán képes erre egy ember, vagy csak én hallok/érzek félre valamit?2013. jan. 23. 15:58
11/14 A kérdező kommentje:
Olyasmi mint a motor hang, de persze nem olyan hangos... nem tudom máskép leírni. Dorombolás, motor.
2013. jan. 23. 18:19
12/14 anonim válasza:
Én már éreztem hasonló dolgot de én nekem valahogy a mellkasomból jött XD elég fura érzés volt és azt nem tudtam kontrollálni.
13/14 anonim válasza:
Én álmomban szoktam, de nem tudom hogy. Illetve ha valami nagyon jól esik, akkor is szoktam, de én ezt észre sem veszem.
29/F
14/14 anonim válasza:
Én is tudok dorombolni..és ez csajozásra tökéletes x3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!