Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek a lány vagy fiú...

Szerintetek a lány vagy fiú cicák bújósabbak?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy cicát. Azt hiszem örökbe fogadok egyet. Sokakkal ellentétben én sokkal jobban szeretem a már felnőtt cicákat mint a kölyköket. Szóval nem én "nevelem fel". Tudom, hogy minden macska más, de mégis átlagban melyik macska bújósabb, amelyik szereti ha simizik, elvan ölben sokáig, ilyenek. Egyáltalán meg fog szeretni így, hogy nem velem van kölyök kora óta?
2013. jan. 20. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem egyedüli lánycicám van, nagyon bújós. Ő is menhelyi volt, de én kiskorában fogadtam örökbe. Édesanyámnak van 4 macskája, csak a fiú bújós, a többiek bunkók :)
2013. jan. 21. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Lánycicám van, de csak kétperces macskának nevezem. Amikor kintről bejön azt nézi, hova ülök le, idegesen követ, így engedni szoktam neki. Felmelegíti a tappancsát dagasztással, és már megy is a helyére. Max 2 perc! Simogatni se engedi magát utána.
2013. jan. 23. 01:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a fiú az nagyon bújik
2013. jan. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!